Personvern

Formålet med å samle inn personopplysninger


Formålet med Trekkhundregisteret.no er å kunne tilby medlemmer eierskap til de registreringer de selv legger inn i registeret. Registeret inneholder historiske data, med formålet om å kunne spore slektskap bakover. For å unngå hull i stamtavlene til hundene, er det ikke mulig å slette hunder når de først er registrert. For informasjon om hvordan anonymisere bruker, se gjerne brukerveiledningen.

Behandling av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt, og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Norges Hundekjørerforbund rollen som behandlingsansvarlig.

Hvilke opplysninger samles inn


Trekkhundregisteret.no behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse og e-post. Du bestemmer selv hvor mye informasjon du ønsker å oppgi. Informasjonen du oppgir vil være tilgjengelig for alle, uavhengig av om de er registrerte brukere eller ikke. Informasjon som registreres om hunder, er å regne som offentlig og kan fritt benyttes av forbundet.

Hvordan bruker Trekkhundregisteret dine opplysninger


Trekkhundregisteret.no bruker personopplysninger til å opprettholde registeret, og til f.eks. å finne eierne til bortkomne hunder. Dine personopplysninger vil ikke benyttes utenfor Trekkhundregisteret.no.

Hvem deler Trekkhundregisteret opplysninger med (utlevering)


Trekkhundregisteret.no deler ikke dine personopplysninger med noen andre.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)


Drift og vedlikehold av databasen utføres av Norges Hundekjørerforbund.

Endringer


Trekkhundregisteret.no kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på Trekkhundregisteret.no.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på Trekkhundregisteret.no.

Det er frivillig å bli medlem i Trekkhundregisteret


Å bli medlem i Trekkhundregisteret.no er frivillig. Du kan fritt benytte databasen til oppslag, men for å registrere hunder, må man være registrert bruker.

Dine rettigheter


Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@trekkhundregisteret.no og merke den med "Personopplysninger". Du kan klage på hvordan Trekkhundregisteret.no behandler dine opplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.